Malerfirmaet Olsen & Christiansen A/S

Telefon

39 69 51 54

Malerfirmaet Olsen & Christiansen A/S

Om os

Hjem – Om os

Om Malerfirmaet Olsen & Christiansen A/S

Malerfirmaet Olsen & Christiansen A/S, beliggende i Bagsværd, har eksisteret siden 1996 med malermestre Tom Olsen og Ole Christiansen i spidsen. Vi er 26 mand og to lærlinge i øjeblikket, og vi bliver stille og roligt flere. Vi er en virksomhed i vækst – vi får ikke kun flere og flere malersvende, vi udvider også med andre afdelinger: Murerfirmaet Olsen & Christiansen.  Vi udvider med flere fagligheder, fordi det giver mening for os. Når vi skal lave store projekter, giver det mening, at vi også kan tilbyde en dygtig murer, som vi er vant til at arbejde sammen med. Det giver vores kunder noget ekstra.

For os er det vigtigt, at vi alle sammen er glade, når vi går på arbejde. Først og fremmest for malerfaget, men også det kollegiale. Mange af vores malersvende har været hos os i 25 år, og det siger noget om, at vi værner om de gode arbejdsforhold. Vi har en familiær stemning, hvor vi tager ansvar, holder vores aftaler og laver et godt stykke arbejde. Det er sådan, vi mener, det skal være!

Vi er dygtige – det er ikke bare noget, vi siger

Vi er specialister i at male til erhverv. Vi har gjort det i mange år, og vi har haft nogle rigtig sjove projekter i hænderne. Fx kan vi prale af at have malet Palads i indre København. Den ikoniske biograf blev malet i 1998, hvor designet er lavet af en kunstner, og det er os, der har stået for udførslen. Det er vi stolte af!

Ring til os i dag, hvis du vil have de bedste malere.

Få et uforpligtende tilbud

Vores mission

Vores vision

Vores historie

Malerfirmaet Olsen & Christiansen A/S

Hvad vi tilbyder

Tagrens

Erhverv

Skal din erhvervsbygning have nyt liv?

Tagmaling

Boligforeninger

Malerarbejde til flyttelejligheder

 Algerens

Gulve

Flotte gulve løfter hele rummet

 Fliserens

Offentlige ejendomme

Vedligeholdelse af offentlige ejendomme

Telefon

Adresse

Møllemarken 1
2880 Bagsværd